duminică, 15 decembrie 2013

Plictis

A fi plictisit e plictisitor in general.

Da, dovada de inteligenta pura ce mi se revarsa din toate orificiile corpului.

Asa ca din plictiseala, m-am gandit ce inseamna dom'le sa fii blogger? Habar n-am si nici raspunsuri n-am gasit. Inseamna a-ti devota timpul alocat scrisului de tampenii sau chestii inteligente? Si daca scrii tampenii, nu esti tampit, pierde-vara, plictisitor? Daca scrii chestii inteligente, nu pari constipat, dur, ciudat, iesit din comun, plictisitor?

Mentionez plictisitor in ambele cazuri pentru ca exista aia care habar nu au ce vor, daca esti una, esti plictisitor, daca esti cealalta, tot plictisitor esti. Probabil aia sunt oamenii care n-au mai facut sex demult sau sunt precum aia mici, habar n-au ce vor.

Si ce mai inseamna sa fii blogger? Sa scrii de dragul cititorilor, sa te destainui altora pe care nu ii cunosti? Sau sa scrii pentru tine si sa te doara-n cur de restul? Deci a fi blogger inseamna ori a cauta faima, eventual bani sau a da dovada ca nu-ti pasa? Si daca nu iti pasa, de ce mai scrii pe blog si nu pe o foaie pe care apoi o pui intr-un jurnal sau o arzi satisfacut cu bricheta demonstrandu-ti cat de mult te doare niciunde?

Si daca mai esti blogger, cauti atentie sau indrepti atentia asupra altor chestii? Cauti sa te placa lumea, sa vada cat de misto, nasol esti? cat de necajit, indragostit sau mai stiu eu ce? Cauti sa te placa pe tine si nu pe altul? Sau pui lumea la curent cu stirile, publici lucruri interesante, fapte, locuri persoane? Si daca da, ce inseamna interesant?

Ca blogger, carui public te adresezi? Tinerei, batrani, varsta mijlocie? copiilor? Pasionatilor de gatit, sport, sex, literatura, filozofie, masini, avioane, ceasuri, electronice, telefoane? Lista e infinita

Ca blogger ai vreo responsabilitate, morala sau legala fata de cine iti citeste tie postarile? Sa nu dezinformezi, sa nu minti? Sau pur si simplu poti sa scrii orice idiotenie iti trece tie prin cap?

Multe intrebari, nu? Cand intalnesti pe cineva si se prezinta ca fiind blogger, nu lamureste nimic, pur si simplu ridica mii de intrebari.

Ce inseamna sa fii blogger?

(Apollo ala plictisit)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu